Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Ontdek de voordelen van Prefab houtskelet bouw

Prefab houtskeletbouw versus traditioneel bouwen: de feiten op een rij. Ontdek de voordelen bij BeterGevel.

CO₂ Neutraal

Dankzij het gebruik van hout in de wanden van gebouwen wordt er CO₂ opgenomen in plaats van uitgestoten. Dit zorgt voor een negatieve koolstofvoetafdruk, waardoor het bouwen met hout een milieuvriendelijk alternatief biedt.

Efficiënt en betrouwbaar

Traditionele bouwmethoden kennen vaak een tijdrovend en ingewikkeld logistiek proces. Door de invloed van weersomstandigheden en het risico op fouten, worden veel traditioneel gebouwde huizen te laat of met gebreken opgeleverd. Prefab bouwen daarentegen, biedt een efficiënter en betrouwbaarder bouwproces.

More Details

Korte bouwperiode

Doordat de belangrijkste elementen van de woning in de fabriek worden vervaardigd, kunnen we het bouwproces aanzienlijk versnellen. Binnen twee dagen staat er een wind- en waterdicht woningcasco op je kavel. Bovendien wordt de periode van vergunningen regelen aanzienlijk verkort.
Dit betekent dat je sneller kunt verhuizen naar je nieuwe woning, terwijl je geniet van een hoge bouwkwaliteit.

Betaalbaar

Door op de bovenstaande manier hoogwaardige geïsoleerde gevels te produceren en de bouwtijd aanzienlijk te verkorten, blijven deze zeer betaalbaar en zijn ze vele malen goedkoper dan in de traditionele bouw. We produceren de complete gevels, inclusief kozijnen, deuren en gevelbekleding, bijna volledig geautomatiseerd en fabrieksmatig in onze nieuwe hallen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor innovatieve en duurzame oplossingen voor uw bouw projecten! 

Circulaire Gevels


Illustratie Circulaire Gevels
Bij onze organisatie staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om onze producten een lange levensduur te geven en daarmee bij te dragen aan een beter milieu. Als onderdeel van onze continue toewijding aan duurzaamheid, zijn wij trots om ons nieuwe productengamma van prefab gevels te introduceren.  Naast de 100% recyclebare kozijn- en deurprofielen van het merk Rehau breiden we den volledig recyclebare en circulaire gevels.
In combinatie met onze volledig recyclebare kozijnen zorgt dit voor een complete bijna energieneutrale gevel.  

Vragen? Neem gerust contact op.