Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Over ons

Bij BeterGevel zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in de bouwsector. Sinds onze oprichting in 2005 zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de zakelijke markt op het gebied van kunststof kozijnen, nu produceren we ook volledig geautomatiseerd prefab gevels produceren gebaseerd op houtskeletbouw.

Ons ervaren en enthousiaste team zet zich dagelijks in om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de wensen van onze klanten. 
Wij zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat we werken aan de bouw van een
nieuwe, geavanceerde fabriekshal specifiek voor de productie van prefab gevels. 
Deze
state-of-the-art faciliteit zal ons in staat stellen om onze gevels efficiënter en sneller te produceren, met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen waar BeterGevel om bekend staat.

Duurzaamheid, circulair én biobased staan bij ons hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met verantwoord beheerd hout, natuurlijke isolatie en zetten ons in voor een efficiënte, transparante en duurzame productie. Daarnaast streven we ernaar om onze producten zo energiezuinig en milieuvriendelijk mogelijk te maken, zoals blijkt uit onze innovatieve gevels.
We gooien onze hout restproducten niet weg maar vingerlassen deze stukken en 
hergebruiken het.

We zijn uniek in Nederland met onze aanpak om gevels en kozijnen prefab en vrijwel volledig geautomatiseerd zelf te produceren onder eigen dak, waarna we deze leveren aan bouwend Nederland. Onze verticale ketenintegratie stelt ons in staat om meer toegevoegde waarde te leveren en sterkere relaties op te bouwen met onze klanten.

Bij BeterGevel zijn we continu bezig met het ontwikkelen en innoveren van onze diensten en producten om zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor de bouwsector in Nederland.

Met onze focus op duurzaamheid hebben we onlangs de Oorkonde voor CO2-besparing ontvangen voor onze kozijnenfabriek. Wij zijn er trots op dat ons voortdurende streven naar duurzaamheid en energie-efficiëntie door derden wordt erkend. We zullen blijven werken aan duurzame oplossingen in onze gehele productieketen, om zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor de bouwsector in Nederland.

Social media