Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Isolatie

Duurzaam en biobased isoleren

Onze milieuvriendelijke cellulose-isolatie, geproduceerd uit gerecycled papier, heeft een hoge RC-waarde voor optimale warmtebehoud en energie-efficiëntie. Deze biobased isolatie biedt uitstekende vochtregulerende eigenschappen. Door te kiezen voor biobased isolatie draagt u bij aan een duurzamere en verantwoorde bouwsector.

Milieuvriendelijke isolatieoplossingen voor een duurzame toekomst

Wij zijn toegewijd aan het leveren van ecologische en milieuvriendelijke isolatie-oplossingen die de impact op onze planeet verminderen. Onze cellulose-isolatie is gemaakt van gerecyclede materialen en is volledig recyclebaar. Kies voor een duurzame toekomst met onze isolatie-oplossingen.


Breng de duurzaamheid van je huis naar een hoger niveau met cellulose isolatie van BeterGevel

Hout als bouwmateriaal 


Hout als bouwmateriaal 

Milieuvriendelijk

Hout is een hernieuwbare grondstof en de bouw van een houtskeletbouw gevel kan aanzienlijk minder belastend zijn voor het milieu dan traditionele bouwmethoden.

Gezondheid

Hout is een natuurlijk materiaal dat helpt om vocht te reguleren en de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren. Dit kan bijdragen aan een gezondere leefomgeving en een hoger comfortniveau voor bewoners.

Lichtgewicht

Houtskeletbouw gevels zijn lichter dan massieve muren en vereisen daarom minder funderingswerk. Dit kan de kosten van uw bouwproject verlagen en de constructietijd verkorten .

Duurzaam hout

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij altijd werken met duurzaam hout. Dit betekent dat het hout dat wij gebruiken afkomstig is uit bossen die verantwoord beheerd worden.