Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Het verhaal achter BeterGevel: Onze missie voor duurzaam wonen in Nederland.

BeterGevel heeft een rijke geschiedenis van groei, innovatie en succes. Onze reis begon in 2007, toen onze oprichter het bedrijf startte met een sterke visie op het transformeren van de Nederlandse bouwsector.

Naarmate onze expertise en ons klantenbestand groeiden, besloten we in 2015 om ons volledig te richten op de zakelijke markt. Deze focus stelde ons in staat om beter tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van onze klanten en om sterke relaties op te bouwen met partners in de bouwsector.

In 2020 verhuisde ons bedrijf van Hoorn naar Enkhuizen, waar we onze activiteiten verder konden uitbreiden en nog meer klanten van dienst konden zijn. Onze groei en succes bleven niet onopgemerkt; we bleven investeren in de toekomst en innoveren om aan de toenemende vraag te voldoen.

Het jaar 2022 markeerde een mijlpaal in onze geschiedenis met de start van de bouw van onze nieuwe, geavanceerde gevel fabriek. Deze state-of-the-art faciliteit stelt ons in staat om efficiënter en sneller te produceren, terwijl we de hoogste kwaliteitsnormen handhaven waar BeterGevel om bekend staat.

Door de jaren heen is BeterGevel uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de bouwsector, met een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit, innovatie, lever betrouwbaarheid en duurzaamheid. We zijn trots op onze prestaties en blijven ons inzetten om bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor onze klanten in Nederland.


Een greep uit onze tijdlijn

2005
Start eigen bedrijf
2007
BeterAssemblage word opgericht
2012
Oprichting BeterGevel
2015
Bedrijf focust op de zakelijke markt
2020
Bedrijf verhuist van Hoorn naar Enkhuizen
2022
Start bouw nieuwe gevel fabriek