Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Innovatie op zijn best: Maak kennis met onze geavanceerde 
Research & Development-afdeling.

BeterGevel is toegewijd aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in de bouwsector. Onze Research & Development-afdeling speelt hierbij een cruciale rol. Door middel van onderzoek, prototyping en tests, werkt ons R&D team aan innovatieve oplossingen die de toekomst van de bouwsector vormgeven. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en processen milieuvriendelijker te maken. Dit streven naar duurzaamheid is bijvoorbeeld te zien in onze innovatieve oplossingen voor prefab gevels. Maar ook in onze testfaciliteiten, zoals onze speciale muur om de waterbestendigheid van onze producten te testen. Deze muur is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en helpt ons om ervoor te zorgen dat onze producten de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid bereiken. 

Onze producten voldoen dan ook aan de hoogste bouwnormen- en eisen in Nederland. Daarnaast werkt ons R&D-team nauw samen met onze klanten en partners om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

logo's van BeterGevel en REHAU

Onze samenwerking met REHAU: Innovatie en kwaliteit op zijn best

Wij zijn trots op onze samenwerking met REHAU, een vooraanstaand kunststofbedrijf. Samen streven we naar innovatie en kwaliteit, met de focus op hoogwaardige producten voor kozijnen. REHAU ondersteunt ons door hun experts in te zetten, die samen met ons oplossingen onderzoeken en testen in onze R&D-afdeling om hun haalbaarheid te beoordelen.

De samenwerking tussen BeterGevel en REHAU resulteert in de beste producten op het gebied van kozijnen en de gevels waarin deze kozijnen geplaatst worden. Door gebruik te maken van REHAU's expertise en hoogwaardige materialen, kunnen we onze klanten de meest geavanceerde en duurzame oplossingen bieden.


Ontdek REHAU
Afbeelding 3D printer

3D-printtechnologie:

Bij BeterGevel zijn we continu bezig met het innoveren van onze processen en producten. Onze R&D-afdeling maakt gebruik van geavanceerde 3D-printtechnologie om snel en efficiënt prototypes te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we nieuwe ideeën sneller testen en verbeteren, zodat we uiteindelijk tot de beste oplossingen komen voor onze klanten.

R&D test gevel

Van idee tot realiteit

Ons toegewijde R&D-team werkt nauw samen met de productie- en ontwerpafdelingen om baanbrekende ideeën te vertalen naar innovatieve prefab gevel- en kozijnoplossingen. We streven ernaar om het beste uit elk concept te halen en zo onze klanten unieke en hoogwaardige producten te bieden die passen bij hun specifieke wensen en behoeften.

Software

Maatwerk software

Onze R&D-afdeling ontwikkelt op maat gemaakte softwareoplossingen die zorgen voor een optimale en naadloze integratie met onze productieprocessen. Dit stelt ons in staat om beter te voldoen aan de eisen van onze klanten en ons bedrijf verder te laten groeien.

Klaar om met ons te innoveren? Neem contact op met ons op