Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Groeien bij BeterGevel: Jouw Unieke Kans om de Bouwsector te Verkennen als Stagiair

Bij BeterGevel geloven we in het belang van het opleiden en inspireren van de volgende generatie professionals in de bouwsector. Daarom bieden we uitdagende en leerzame stageplaatsen aan bij ons bedrijf. Als stagiair bij BeterGevel krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, nieuwe vaardigheden te leren en waardevolle praktijkervaring op te doen in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om je afstudeerproject, inclusief scriptie, bij ons uit te voeren, zodat je je academische kennis kunt toepassen in de praktijk. Daarnaast hebben wij een zaterdagploeg bestaande uit jonge studenten die werkervaring willen opdoen. Uit deze groep zijn inmiddels drie mensen vast in dienst gekomen met mooie carrière perspectieven. Naast stages en afstudeermogelijkheden, kun je bij ons ook de leukste bijbanen vinden die passen bij jouw interesses en ambities.

Stage lopen en eventueel afstuderen bij BeterGevel betekent deel uitmaken van een gepassioneerd en ervaren team dat zich inzet voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Gedurende je stage word je begeleid door professionals die jouw leerproces ondersteunen en je helpen om je kennis en vaardigheden verder uit te bouwen. Veel van onze huidige werknemers zijn ooit begonnen als stagiair en werken nu met succes in onze fabriek of op kantoor.

Bij BeterGevel waarderen we de frisse ideeën en het enthousiasme van stagiairs. We moedigen je aan om actief deel te nemen aan projecten en je eigen inzichten en creativiteit te delen. Samen met ons team werk je aan het realiseren van duurzame en innovatieve oplossingen voor de bouwsector.

Ben je geïnteresseerd in een stage, afstuderen of een bijbaan bij BeterGevel en wil je deel uitmaken van onze missie om een duurzamere toekomst voor de bouwsector in Nederland te creëren? Neem dan contact met ons op en ontdek welke boeiende mogelijkheden er voor jou zijn bij BeterGevel. Wie weet, misschien word jij wel onze volgende succesvolle werknemer die begon als stagiair!


Splits e-mailadressen met een komma.