Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Op weg naar verantwoord produceren

Het is met groot enthousiasme dat we delen dat BeterGevel, toonaangevend in de productie van prefab HSB gevels, vloeren, en daken, onlangs de STIP-certificering heeft behaald. Deze certificering is een belangrijk keurmerk dat bevestigt dat al ons gebruikte hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, wat onze toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn onderstreept.

De betekenis van STIP-certificering

STIP-certificering is gericht op bedrijven die zich inzetten voor het exclusieve gebruik van hout uit verantwoordelijk beheerde bossen. Dit keurmerk garandeert dat al het hout dat in onze producten wordt gebruikt, bijdraagt aan de bescherming van bossen wereldwijd. Het is een teken van onze inspanningen om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Het belang van deze certificering voor BeterGevel

De verkrijging van de STIP-certificering is een natuurlijke voortzetting van onze missie om betrokken te zijn bij duurzame innovaties binnen de bouwindustrie. Het weerspiegelt onze verantwoordelijkheid naar het milieu en onze ambitie om de bouwsector te verduurzamen, niet alleen door middel van onze productieprocessen maar ook via onze producten.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Door te kiezen voor een STIP-gecertificeerd bedrijf zoals BeterGevel, ondersteunen onze klanten actief duurzaam bosbeheer en dragen zij bij aan de bescherming van onze planeet. Alleen bij een STIP-bedrijf weet je dus dat het hele assortiment bestaat uit verantwoord geproduceerd hout. Het gebruik van verantwoord verkregen hout in uw projecten betekent een directe bijdrage aan de vermindering van de impact op het milieu.Bekijk certifcaat
of
Vraag een project aan


Deel deze post

BeterGevelBekleding