Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Nieuwe hijskranen tillen ons bedrijf naar nieuwe hoogten

Bij BeterGevel zijn twee indrukwekkende hijskranen geïnstalleerd in onze ultramoderne fabriek. Deze geavanceerde hijskranen zullen een revolutie teweegbrengen in de productie van prefab gevels, met snellere productietijden en behoud van de hoogste kwaliteitsnormen waar BeterGevel om bekend staat.

De gigantische hijskranen hebben een hefvermogen van maar liefst 5 ton per kraan, wat hen in staat stelt om de prefab gevels moeiteloos door de fabriek te verplaatsen. Dankzij de geavanceerde draadloze afstandsbedieningen kunnen de operatoren de zware ladingen met uiterste precisie en vanuit een veilige afstand verplaatsen.

Naast hun indrukwekkende kracht, zijn de kranen ook een lust voor het oog en geven ze de fabriekshal een futuristische uitstraling. Deze visuele impact onderstreept BeterGevel's voortdurende toewijding aan innovatie en technologische vooruitgang in de bouwsector.

De komst van deze hijskranen is een gamechanger voor BeterGevel. Ze zullen de efficiëntie van het productieproces aanzienlijk verhogen, waardoor het bedrijf sneller kan inspelen op de groeiende vraag naar duurzame en hoogwaardige prefab gevels. Bovendien stelt deze investering in geavanceerde technologie het bedrijf in staat om nieuwe, baanbrekende ontwerpen en bouwtechnieken te verkennen.

Door te investeren in geavanceerde technologieën zoals deze hijskranen, blijft het bedrijf bijdragen aan een duurzamere toekomst.Deel deze post

Eerste lekkage bij BeterGevel!