Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Modulaire zorgwoningen

In de traditionele bouwsector worden projecten vaak vertraagd door tijdrovende processen en afhankelijkheid van het weer, wat leidt tot langere bouwtijden en hogere kosten. BeterGevel biedt een baanbrekende oplossing voor deze uitdagingen. Wij zorgen ervoor dat uw woning binnen één dag wind- en waterdicht is, waardoor een van de grootste oorzaken van vertragingen in de bouw wordt geëlimineerd.

Onlangs hebben we een bijzonder project afgerond, waarbij meerdere zorgwoningen in één gebouw zijn gerealiseerd met behulp van onze modulaire bouwpakketten.

Projectoverzicht

Dit project illustreert de efficiëntie en kwaliteit van modulaire bouw. We leverden de componenten als zes afzonderlijke modules, die vooraf werden geassembleerd en vervolgens naar de locatie van de klant werden getransporteerd voor de uiteindelijke montage.

Modules

  1. Module 1: Deze module is de centrale woon- en keukenruimte, ontworpen om een aangename leefomgeving te creëren.
  2. Module 2, 3 en 4: Deze modules bevatten slaap- en badkamerfaciliteiten, met slimme indelingen voor maximaal comfort.
  3. Module 5: Deze module biedt extra woonruimte en een tweede slaapkamer, ideaal voor bewoners die extra ruimte nodig hebben.
  4. Module 6: De gang die alle delen met elkaar verbindt, zorgt voor een logische en efficiënte doorstroming in het gebouw.

Onze Innovatieve en Duurzame Aanpak

Onze HSB-elementen zijn biobased en duurzaam, We gebruiken cellulose-isolatie van gerecycled papier voor uitstekende thermische en akoestische isolatie. Bovendien zijn ze praktisch door de geïntegreerde water- en elektrische aansluitingen, wat de installatietijd aanzienlijk verkort. 

Resultaten

Dankzij onze modulaire bouwpakketten werd de bouw van hoogwaardige zorgwoningen snel en efficiënt gerealiseerd. De tevredenheid van zowel de bouwers als de eindklant onderstreept de voordelen van onze innovatieve en duurzame oplossingen in de modulaire bouwsector.


Deel deze post

Hoogwaardige woningen op locatie gebouwd