Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Machine rails aangelegd

Bij BeterGevel zijn we altijd op zoek naar manieren om ons productieproces te verbeteren en onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom zijn we verheugd om te kunnen aankondigen dat we onlangs de nieuwe machine rails hebben geïnstalleerd in onze geavanceerde fabriek in Enkhuizen.

Op deze rails kunnen onze machines zich verplaatsen om gevelelementen te assembleren. Dit betekent dat we nu nog efficiënter en nauwkeuriger kunnen werken, wat resulteert in hoogwaardige producten van nog betere kwaliteit.

De nieuwe machine rails zijn een belangrijke stap voorwaarts voor ons bedrijf en voor de bouwsector in Nederland als geheel. Door onze productieprocessen te blijven innoveren, kunnen we duurzamere oplossingen bieden die voldoen aan de steeds hogere eisen van onze klanten en de markt.

We zijn er trots op dat we de enige zijn in Nederland die gevels en kozijnen prefab en vrijwel volledig geautomatiseerd produceren. Dit stelt ons in staat om niet alleen efficiënter te werken, maar ook om onze producten aan te bieden tegen concurrerende prijzen, terwijl we toch de hoogste kwaliteit leveren.

Maar ons werk gaat verder dan alleen het produceren van hoogwaardige gevels en kozijnen. Bij BeterGevel streven we naar een duurzamere toekomst voor de bouwsector en we zijn er trots op dat we hieraan bijdragen.

Met de nieuwe machine rails zijn we nog beter uitgerust om onze visie te realiseren en onze klanten te voorzien van de best mogelijke producten en diensten. We kijken uit naar de toekomst en de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en de bouwsector als geheel.Deel deze post

Eerste machines geleverd