Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Een aanbouw aanvragen, hoe werkt het?

Het aanvragen van een prefab aanbouw voor je bouwproject kan een ingewikkeld proces lijken, maar bij BeterGevel maken we het je zo makkelijk mogelijk. Onze HSB (Hout Skelet Bouw) gevels bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke optie, maar zijn ook duurzaam en energie-efficiënt. In deze blog post leggen we stap voor stap uit hoe je eenvoudig een prefab aanbouw kunt aanvragen op onze website.

Stap 1: Kies het Type Aanbouw

We bieden vier verschillende soorten aanbouwen aan, elk met hun eigen unieke kozijnen. Neem de tijd om de opties te bekijken en kies degene die het beste bij jouw wensen en de stijl van je woning past.

Stap 2: Vul de Specificaties in

Nadat je een keuze hebt gemaakt voor het type aanbouw, is het tijd om de specificaties in te vullen. Hier kun je de gewenste lengte en breedte van de aanbouw aangeven. Daarnaast kun je ook de gevelbekleding selecteren die je wilt. Vergeet niet je NAW-gegevens (Naam, Adres, Woonplaats) in te vullen zodat we je aanvraag goed kunnen verwerken.

Stap 3: Verwerking

Zodra je alle gegevens hebt ingevuld en de aanvraag hebt verzonden, komt deze binnen in ons systeem. Vanaf dit moment nemen wij het werk uit handen en kun je achterover leunen.

Stap 4: Ontwerp

Een van onze tekenaars gaat aan de slag met het ontwerpen van jouw gewenste aanbouw. Met behulp van geavanceerde software en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw wensen.

Stap 5: Ontvang je Offerte

Nadat het ontwerp is voltooid, sturen we je een offerte toe. In deze offerte vind je alle details van de aanbouw, inclusief de kosten.

Het laatste woord is aan jou. De offerte is geheel vrijblijvend, dus je mag zelf beslissen of je verder wilt gaan met ons. Als je akkoord gaat, zullen we de nodige stappen ondernemen om de aanbouw te realiseren.

Doe vandaag nog een aanvraag

Deel deze post

De laatste stap voor de nieuwe prefab gevel fabriek