Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Gevel fabriek

BeterGevel, dé expert op het gebied van kunststof kozijnen, kondigt met trots aan dat de bouw van hun gloednieuwe fabriekshal in volle gang is. Deze ultramoderne productiefaciliteit stelt BeterGevel in staat om hun aanbod uit te breiden met prefab gevels, naast hun reeds succesvolle assortiment van kunststof kozijnen.
​De bouw van de nieuwe fabriekshal markeert een belangrijke mijlpaal in de groei en ontwikkeling van BeterGevel. Het bedrijf zet zich in voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid en deze nieuwe faciliteit is een essentiële stap in de realisatie van hun toekomstplannen.

BeterGevel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft daarom geïnvesteerd in energiezuinige machines en systemen voor de nieuwe fabriekshal. Dit helpt niet alleen het milieu, maar zorgt er ook voor dat klanten profiteren van energiebesparende en milieuvriendelijke producten.

Het team van BeterGevel, bestaande uit ervaren vakmensen en gepassioneerde jonge talenten, kijkt ernaar uit om te beginnen met het produceren van prefab gevels en kunststof kozijnen in de nieuwe faciliteit zodra de bouw is voltooid. Ze staan te popelen om samen met hun klanten de meest innovatieve en duurzame bouwoplossingen te creëren.

Houd de website van BeterGevel in de gaten voor updates over de voortgang van de bouw en de officiële opening van de nieuwe fabriekshal.


Deel deze post

Nieuwe Website