Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Eerste machines geleverd

Afgelopen week was het dan eindelijk zover: de onderdelen voor onze nieuwe productiemachines werden geleverd vanuit Duitsland. Na weken van spanning en wachten, kwamen de eerste onderdelen eindelijk aan bij onze fabriek in Enkhuizen. En wat een aanzicht was dat! In totaal 23 megadozen, doosjes en hele apparaten werden uitgeladen en klaargezet voor montage. ​Straks begint het montage- en testproces van de machines. We hebben alle vertrouwen dat dit zonder problemen zal verlopen. We zijn enorm enthousiast over de uitbreiding van onze productiecapaciteit en de mogelijkheden die dit biedt om onze klanten nog sneller en efficiënter te kunnen bedienen.

De installatie en ingebruikname van nieuwe machines is altijd een uitdagende en spannende tijd. Maar wij zijn ervan overtuigd dat we met deze nieuwe machines onze klanten nog beter kunnen bedienen en hoogwaardigere producten kunnen leveren. Dit is immers ons doel en waar we continu naar streven.

Na de montage- en testfase zullen we proefdraaien met de nieuwe machines. We kijken er reikhalzend naar uit om te zien hoe ze presteren en hoeveel extra capaciteit we hiermee kunnen genereren. Het is een nieuw hoofdstuk voor BeterGevel en we zijn er klaar voor.

Dus, als je binnenkort gevelelementen nodig hebt, kun je rekenen op BeterGevel. Dankzij onze nieuwe productiemachines zijn we in staat om nog betere en efficiëntere producten te leveren. We houden je op de hoogte van de voortgang en zijn ervan overtuigd dat deze investering ons in staat stelt om onze klanten nog beter van dienst te zijn.Deel deze post

Gevel fabriek