Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

Eerste lekkage bij BeterGevel!

Oh oh, bij BeterGevel hebben we de eerste lekkage gehad in onze nieuwe fabriek in Enkhuizen. We hadden ons al voorbereid op de onvermijdelijke kinderziektes van ons prachtige nieuwe pand, maar we hoopten natuurlijk dat we gespaard zouden blijven van deze nattigheid.

Gelukkig was de lekkage niet op een van onze kostbare machines, anders zouden we nu heel wat minder grappen maken. Maar het is toch wel een beetje een domper op onze feestvreugde. Want hoewel we er natuurlijk hartelijk om kunnen lachen, willen we natuurlijk wel dat alles in onze fabriek tiptop in orde is.

Dus hebben we onze beste loodgieter erop gezet om de lekkage te verhelpen en zijn we druk bezig geweest met het waterdicht maken van de boel. Want bij BeterGevel willen we alleen maar het allerbeste voor onze klanten en daar hoort natuurlijk ook een droge fabriek bij.

Dus als je binnenkort een bestelling plaatst bij BeterGevel, wees gerust: we hebben de boel weer droog en op orde. En mocht er toch nog een lekkage optreden, dan weten we inmiddels hoe we dat moeten aanpakken. We kijken er in ieder geval naar uit om je te voorzien van de beste gevelelementen die er te krijgen zijn, zonder lekkages natuurlijk!

Deel deze post

Machine rails aangelegd