0229 - 267684 info@betergevel.nl
Volg ons

Een nieuwe weg naar efficiëntie

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten het beste van het beste te bieden. Dit geldt niet alleen voor onze hoogwaardige kunststof kozijnen en geautomatiseerde prefab gevels met houtskeletbouw, maar ook voor de manier waarop we deze producten aan u leveren. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we ons wagenpark hebben uitgebreid met gloednieuwe, speciaal ontworpen vrachtwagens. 

Onze nieuwe aanwinsten zijn de eerste van twee Draco semie-opleggers met drie stuks starre assen. Deze zijn uitgerust met een schuifzeilen constructie op de nek en een Roll-Over schuifkap systeem op het lage deel. Deze kenmerken maken het laden en lossen van onze prefab gevels efficiënter dan ooit, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een veilig en beschermend transport.

We zijn trots op deze nieuwe toevoeging aan onze bedrijfsvoering en zijn ervan overtuigd dat deze investering zal bijdragen aan een nog betere klantbeleving. 

Wilt u meer weten over transport of over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te woord te staan.  

Deel deze post

BeterGevel neemt een stap vooruit met de WALLTEQ