Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

De laatste stap voor de nieuwe prefab gevel fabriek

De FRAMETEQ F-700, een geautomatiseerd framing station van WEINMANN is onze nieuwe aanwinst voor de fabriek. Deze machine is efficiënt en heeft bewezen kwaliteit bij het in elkaar zetten van HSB (Hout Skelet Bouw) frames voor onze gevelelementen. .

BeterGevel is trots om als een van de slechts twee producenten ter wereld de FRAMETEQ F-700 te gebruiken. Hier zijn enkele kenmerken van de FRAMETEQ F-700:

 1. Automatisering: Met het NC-gestuurde stoppersysteem en de speciale uitvoergrijper kan de FRAMETEQ F-700 HSB frames met hoge precisie en verschillende hoeken assembleren.
 2. Flexibiliteit: De machine biedt veelzijdige bevestigingsopties en aangepaste spijkermotieven met behulp van CNC-assen, waardoor het mogelijk is om aan verschillende specificaties en eisen te voldoen.
 3. Eenvoudige Bediening: De FRAMETEQ F-700 heeft een gebruiksvriendelijk zwenkbaar bedieningspaneel, waardoor een enkele persoon de machine moeiteloos kan bedienen.
 4. Kwaliteit en Nauwkeurigheid: De FRAMETEQ F-700 garandeert consistente hoge precisie en stabiliteit bij het assembleren van HSB frames.
 5. Aanpassingsvermogen: Met de mogelijkheid om verschillende HSB frames te assembleren, inclusief gable slopes en spandrels, kan de machine aan diverse ontwerpvereisten voldoen.
 • Automatisering: Met het NC-gestuurde stoppersysteem en de speciale uitvoergrijper kan de FRAMETEQ F-700 HSB frames met hoge precisie en verschillende hoeken assembleren.

 • Flexibiliteit: De machine biedt veelzijdige bevestigingsopties en aangepaste spijkermotieven met behulp van CNC-assen, waardoor het mogelijk is om aan verschillende specificaties en eisen te voldoen.

 • Eenvoudige Bediening: De FRAMETEQ F-700 heeft een gebruiksvriendelijk zwenkbaar bedieningspaneel, waardoor een enkele persoon de machine moeiteloos kan bedienen.

 • Hoge Productiesnelheid: Deze machine kan tot 1.500 millimeter per minuut produceren, wat de productie-efficiëntie aanzienlijk verhoogt.

 • Kwaliteit en Nauwkeurigheid: De FRAMETEQ F-700 garandeert consistente hoge precisie en stabiliteit bij het assembleren van HSB frames.

 • Aanpassingsvermogen: Met de mogelijkheid om verschillende HSB frames te assembleren, inclusief gable slopes en spandrels, kan de machine aan diverse ontwerpvereisten voldoen.

Zodra de installatie van deze machine is voltooid is onze nieuwe prefab gevelfabriek volledig operationeel en geautomatiseerd tot in de kleinste details.


Deel deze post

Een nieuwe weg naar efficiëntie