Gevel fabriek: 0229 - 506920  |       Kozijnen fabriek:   0229 - 267684

BeterGevel's precisie: de Beamteq B-540 zaagmachine

Ter voorbereiding op de productie van innovatieve prefab gevels in onze nieuwe fabriek, hebben we onlangs de geavanceerde zaagmachine Beamteq B-540 geïnstalleerd. Deze nieuwe machine zal een sleutelrol spelen in de optimalisatie van het productieproces van gevels, terwijl de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd.

De Beamteq B-540 zaagmachine is uitgerust met een 8-voudige gereedschapswisselaar en twee geïntegreerde hoofdspindels, wat de efficiëntie en veelzijdigheid van het zaagproces ten goede komt. Bovendien stelt de machine met een rotatiehoek van 0-360° in combinatie met een zwenkhoek van 0-90° ons in staat om diverse zaagsneden, inkepingen, spantmontagesneden en langszaagsneden te verwerken.

Het NC-grijpersysteem, gecombineerd met verticale en horizontale klemmen, zorgt voor een hoge mate van verwerkingsnauwkeurigheid bij de Beamteq B-540. Dit resulteert in nauwkeurig geproduceerde prefab gevels.

De Beamteq B-540 onderscheidt zich ook door de aanzienlijke reductie van geluids- en stofemissies, dankzij de volledig gesloten machinebehuizing. Deze eigenschap zorgt voor een aangenamere en veiligere werkomgeving in onze fabriek en draagt bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen.

De installatie van de Beamteq B-540 zaagmachine markeert een belangrijke mijlpaal in onze voorbereiding op de productie van prefab gevels. Door te investeren in geavanceerde technologieën zoals deze zaagmachine zetten we een mooie stap in de richting van het bieden van vernieuwende prefab gevels. Zo laten we zien hoe betrokken we zijn bij het leveren van goede producten.

WEINMANN Beamteq B-540

Binnenkant Beamteq B-540

Zijkant Beamteq B-540


Deel deze post

Nieuwe hijskranen tillen ons bedrijf naar nieuwe hoogten